Házirend

Házirend NTAK: MA 22042825

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül.

A vendégházunkat magánszállás keretein belül működtetjük.

1. Az épület és a telek tulajdonságai miatt elsősorban 10 év feletti vendégeknek ajánlja a házat!

2. Érkezéskor az összes vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink az épületet csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!

3. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben ha úgy döntenek, hogy az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

4. A szállás az érkezés napján 15.00 és 20.00 között lehet elfoglalni. Kérjük a vendégeinket, hogy előzetesen egy órával érkezés előtt jelezzék a várható érkezés idejét, mivel nem tartózkodunk a közelben. (tulajdonos jelen van)

5. A távozás napján 11.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel. (igény esetén a tulajdonos jelen van)

6. Vendégeink érkezéskor épület, garázs és kapu kulcsot is kapnak.

7. Az épület vízellátása esővízgyűjtő ciszternából történik (vezetékes víz hiányában) tehát a csapokból folyó víz NEM IVÓVÍZ. Természetesen a csapból folyó víz megfelelően kezelve, fertőtlenítve van. Ivóvizet az étkezőben elhelyezett ballonokból lehet nyerni. Csereballonok a garázsban találhatóak, üresedés esetén cserélhetők.

8. Mivel az esővízgyűjtő ciszterna kapacitása véges, megkérjük vendégeinket a víz takarékos használatára. Pl.: a mosogatás ne folyóvízzel történjen, a zuhanyzáskor szappanozáshoz zárják el a csapot stb.

9. A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.

10. A csendrendeletre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni!

11. Az épületben dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!

12. Állatokat csak a tulajdonos engedélyével szabad a szálláshelyre behozni!

13. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!

14. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.

15. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró)!

16. A szobák elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót!

17. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!

18. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

19. Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek! Étkezésre használják Az étkezőt, melyet kérjük, tartsanak tisztán! Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.

20. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!

21. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.

22. A vendégházat minden vendég tisztán, fertőtlenítve, tiszta ágyneművel és törölközőkkel veszi át. Egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén hetente egy takarítás, ágynemű és törölközőcsere biztosított.

23. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megoldunk személyesen, munkaidőben 10.00-től 20.00-ig. Ilyenkor kérjük, hívjanak a következő telefonok valamelyikén (sürgős esetben elérhető 24 órában): +36 30 853 9092

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Napkorona Vendégház: Görgényiné Fehér Zsófia